mandag den 11. april 2011

Inge Vincents og lysposerne

Inge Vincents er keramiker, og har til huse i Jægersborggade på Nørrebro. Hun laver de fineste ting (og det er jeg ikke den eneste, der synes, hun har fået en stor flok priser og er udstillet på Charlottenborg). Blandt andet noget, hun kalder "lysposer", som os, der har boet/ bor i Jægersborggade flittigt bruger som gode gaver til gode folk.

Og da jeg skulle flytte så langt væk fra den indre stenbro, synes jeg lidt, jeg fortjente sådan nogle gode gaver, for lissom at have lidt af byen med mig til mit nye hjem. Så jeg lavede min helt private Tour de Jægersborggade og fik mad fra Manfred's, kunst fra CNYK, shampoo fra My Favourite Things - og kaffe fra Coffee Collective fik jeg i fødselsdagsgave. Men jeg nåede ikke aldrig Inge Vincents og hendes lysposer. Og jeg nåede aldrig hendes nabo, den fine chokomand bag Ro Chokolade (hvor jeg til jul var nødt til at købe den samme julegave to gange, fordi jeg kom til at spise den første version selv - hovsa).

Nu har jeg endelig nået dem begge! Så den pose, jeg havde, ikke står alene mere - den har nu fået en ven med lidt mere bredde om maven. Og så var der i øvrigt frisklavede påske-æg inde hos Ro.

Det lille hus på landet - nu med fornyet chance for ikke at få land-kuller :)

Strikkeklub!!

Den allerførste dag, hvor man kunne sidde en HEL dag ude i haven faldt sidste lørdag, den 2. april. Meget heldigt faldt den sammen med visit fra storbyen - mine dejlige veninder + den enes to dejlige, dejlige børn. Vi skulle nemlig strikke, som vi gør sammen med jævne mellemrum. Og det skønne var ikke kun det (der er så rart på en ur-agtig måde, det med at sidde og frembringe noget sammen), men at børnene også blev helt opslugte af det med at sidde og nørkle. Smukke Sigrid frembragte den skønneste påskekylling, som jeg fik lov at beholde (tak :) den hænger i mit køkkenvindue og pynter), og Isak med de funky krøller syede simpelthen sting med fast hånd. Jeg var imponeret. Og blev ikke mindre glad, da det på voksensiden pludselig viste sig, at man sagtens kan kombinere strikning med indtag af alkoholiske væsker med bobler i :) Mhmnnn, sommer, jeg elsker dig allerede :)
Verdens skønneste strikkeklub i verdens skønneste have :)
Der grines (og det var endda FØR boblerne kom på bordet) :)

Der nørkles

Koncentration og lang tråd, det er vejen til en god kylling

Isak er lige begyndt i den lettere ende med en hat - dog i anstændig påske-gul

mandag den 4. april 2011

Søde Lene fra olgasoldeboern.dk har lige sendt mig et link på de her, når nu de ikke havde flere af de fede Marimekko træsko:
Og så fra Sverige! Contender to the crown of clogs :)

Absolut en mulighed


Træsko fra Marimekko! Superseje! Og superudsolgte i min størrelse... Fra www.olgasoldeboern.dk

Sejled i en træsko

Jagten fortsætter på den fede træsko. For jeg NÆGTER at gå i grimme ude-sko. Bare fordi man er flyttet på landet, behøver man ikke kaste al kvindelighed over bord! Samtidig med, det bare ikke er praktisk at gå i haven med pæne sko. Det skal kombineres skal det - og jagtsæsonen er i gang!

Kryb

WTF!! Faldt alt kryb herude i gryden med væksthormoner som børn??? Troede, jeg HAVDE set store edderkopper og tusindben, før jeg flyttede på landet. Dét havde jeg ikke. Og så er det, man hurtigt oppe i sit hoved liiiige gennemgår sit rationale omkring at flytte ad helvede til ud i naturen ALENE uden friske nabo-drenge til at komme ilende og redde én. For helt ærligt??? Edderkopper på størrelse med ens håndflade?? Og ja, rigtigt læst edderkoppeR. Som i FLERTAL!!! Så lige som man havde skreget af sine lungers fulde kraft, bedt til højere magter for styrke, taget sig grundigt sammen og slået én ihjel (med løvriven for det var det nærmeste med et meget langt skaft :) Opfulgt af dask med dameblad til den var helt, helt død). SÅ VAR DER DA BARE ÉN MERE! FUCK!!! Jeg vil ha´en mand. NU. Og hvis det ikke lige var på lager, så vil jeg ha' en aftale med krybet om, at så længe de ikke kan finde ud af at brygge kaffe og bage boller, så er det MIG, der bor indenfor, og de bor udenfor. Hvis de gerne vil leve. Ta´den, kryb!
PS: Sov med alt lys tændt den nat. Ku' ikke rumme at lukke øjnene, hvis nu der i det sekund firede sig en ottebenet motherfucker ned fra loftet. Ikke at jeg tror, de kom fra loftet - nok nærmere fra brændestakken, hvor jeg nu er nået ind til det inderste lag, hvor jeg har mistanke om, de har ligget og vokset sig nogle brede skuldre og fede lår til. Ikke at det dog er helt skørt med sengen. Den anden dag var der et gigantisk tusindben i den - materialiseet ud af det blå, mens jeg lå og læste. Og da jeg slog dynen til side i morges, løb der faktisk en lille edderkop væk med lyn-fart... Åh, natur.... UDENFOR, please!!!